lautan138 Daftar gacor maxwin cara gacor 2023 Game online server thailand Agen situs game online Slot Gacor 2023 Slots thailand Agen situ game online superwin500 superwin500 superwin500 superwin500 sorbet666 sorbet666 sorbet666

ASOCIATIA “SPORT.NATURA”

ASOCIAȚIA “SPORT.NATURA”  este o organizație non profit alcătuită dintr-un grup de prieteni pasionați de sport, munte, călătorii, competiții, cunoaștere.

Suntem din anul 2013 organizatorii celui mai mare eveniment outdoor din județul Neamț si zona Moldova, respectiv  “Maraton Bate Toaca” desfășurat în Masivul Ceahlău.

Ne propunem ca de la an la an și de la eveniment la eveniment sa creștem atât prin valoarea concurenților dar și prin aducerea în competiții a unui număr cât mai mare de participanți amatori, practicanți ai oricăror tipuri de activități sportive, indiferent de natura acestora. Alergarea este un sport de masă, o activitate frumoasă care aduce cele mai multe beneficii pentru trup, minte și suflet.

Membrii Asociației “Sport.Natura” nu sunt remunerați sub nicio formă, activitățile noastre au caracter voluntar și se bazează în mod special pe sponsorizări, parteneriate, donații, alte activități de voluntariat  etc.

Noi ne numim:
Andrei Grigoroae           Răzvan Fodor           Adrian Constantin           Tudorel Buzoi            Sebastian Popa