lautan138 Daftar gacor maxwin cara gacor 2023 Game online server thailand Agen situs game online Slot Gacor 2023 Slots thailand Agen situ game online superwin500 superwin500 superwin500 superwin500 sorbet666 sorbet666 sorbet666

REGULAMENT

1. CARACTERISTICI GENERALE:
1.1. Semimaraton Curtea Domnească 2023 este o competiție outdoor care se desfășoară pe trasee în spațiul urban și extraurban, limitrof orașului Piatra-Neamț, care trec prin pajiști și zone împădurite, drumuri publice și forestiere, având porțiuni scurte neamenajate și neprotejate, pante cu înclinare mare și zone accidentate etc. Traseele vor fi semnalizate cu banda de atenționare și/sau indicatoare, iar schimbările de direcție vor fi semnalizate cu ajutorul voluntarilor și responsabililor de traseu. Pe trasee se vor găsi puncte de susținere (hidratare/alimentare/control) care vor fi marcate corespunzător, vor fi vizibile și vor trebui să fie parcurse în ordinea crescătoare a numărului lor.
1.2. Semimaraton Curtea Domnească 2023 cuprinde două probe:
SEMIMARATON: 21km/1150 m diferență de nivel pozitivă – link traseu semimaraton;
CROS: 11 km/ 460 m diferență de nivel pozitivă – link traseu cros.

2. PARTICIPANȚI:
2.1. Probele de Semimaraton și Cros sunt destinate celor care au împlinit vârsta de 18 ani și sunt apți din punct de vedere medical să susțină acest tip de efort, fiind disponibile un număr de 200 de locuri cumulat pentru ambele probe.
2.2. Categorii de vârstă – pentru ambele probe, masculin și feminin: 18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, 50-59 ani, peste 60 ani. Va fi luată în considerare vârsta împlinită până la data concursului. Categoriile unde vor fi mai puțin de 5 participanți se vor asimila cu categoria imediat inferioară sau superioară.

3. ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS:
3.1. Înscrierea la Semimaraton Curtea Domneasca 2023 se face completând formularul online din secțiunea ÎNSCRIERE până la data de 04.10.2023, dată până la care trebuie să faceți dovada contribuției de participare. Confirmarea înscrierii o veți primi prin e-mail, în maximum 24 de ore, de la adresa contact@maratonpiatraneamt.ro. După data de 04.10.2023 nu se mai fac înscrieri online, pe mail sau prin telefon și nu se rezervă kituri pentru cei care promit să vină la concurs. Concurenții care s-au înscris dar nu au trimis contribuția de participare până la data de 04.10.2023, vor fi eliminați din lista concurenților.
3.2. Contribuția de participare este aceeași pentru ambele probe: 150 de lei

Plata contribuției se va face în contul:
Asociatia “Sport.Natura”
I.F. : 33058700
Cont : RO16BRDE280SV48826782800
Mențiune plată: “Nume/Prenume – contribuție concurs”

3.3. Înainte de a vă înscrie online asigurați-vă că ați citit cu atenție informațiile tehnice care prezintă descrierea traseelor și asigurați-vă că alegeți traseul de parcurs care se potrivește cel mai bine pregătirii voastre sportive. Este permisă schimbarea ulterioară a participării de la o cursă la cealaltă până la data de 04.10.2023. Vă stăm la dispoziție oricând cu sfaturi privind alegerea traseului potrivit pe contact@maratonpiatraneamt.ro sau pe pagina de Facebook: Semimaraton Curtea Domnească. Organizatorii își rezervă dreptul de a alege participanții la competiția Semimaraton Curtea Domnească 2023.

3.4. Beneficii:
– kitul de concurs: număr personalizat, tricou, alte materiale.
– cronometrare individuală la secunda;
– minimum 3 puncte de susținere pe traseul de semimaraton și un punct de susținere pentru traseul de cros, unde se vor putea consuma: apă, băutură energizantă, fructe etc.;
– revitalizare în zona de Start/Sosire, acces Pasta Party;
– clasament online;
– medalie de finisher pentru toți cei care termină cursele în timpul indicat;
– premii în trofee pentru ocupanții podiumului la Open, masculin si feminin;
– sistem de sonorizare și prezentator eveniment ;
-alte beneficii care vor fi anunțate pe pagina de Facebook a competiției.

3.5. Organizatorul poate acorda oricând wildcarduri unor sportivi recunoscuți care doresc să participe la competiție, peste cele 200 de locuri disponibile.
3.6. Anularea participării:
Dacă dintr-un motiv întemeiat doriți să anulați participarea la cursă vă rugăm să anunțați acest lucru la contact@maratonpiatraneamt.ro, resursele noastre vor fi folosite mai eficient.
Contribuția de participare la eveniment nu este returnabilă și nu va fi considerată contribuție la un alt eveniment viitor organizat de noi.
Totuși, se oferă posibilitatea de a transfera locul altei persoane, trimițând un e-mail de solicitare la contact@maratonpiatraneamt.ro până pe data de 04.10.2023. Sarcina de a găsi persoana către care veți face transferul este a dumneavoastră.
Din motive organizatorice, după 04.10.2023 nu va mai fi acceptată niciun fel de modificare.

4. DATE ORGANIZATORICE:
4.1. Ridicarea kiturilor de concurs și completarea declarațiilor de participare pe propria răspundere se vor face în data de 14.10.2023 orele 17:00-21:30 și 15.10.2023 orele 07:00-09:00, în secretariatul de concurs care va fi amenajat în Foișorul Voluntarilor amplasat în parcul de lângă Hotelul Ceahlău.
4.2. Pentru a ridica kitul Semimaraton Curtea Domneasca 2023 trebuie să prezentați un act de identitate și să completați Declarația de participare pe propria răspundere care vă va fi înmânată în secretariatul concursului.
4.3. Ședința tehnică va avea loc în data de 14.10.2023 la ora 20:00. Vă recomandăm să participați și să acordați atenție ședinței tehnice, deoarece în cadrul ei se vor comunica toate informațiile necesare participării în bune condiții la Semimaraton Curtea Domnească 2023.
4.4. STARTUL ambelor probe va avea loc în data de 15.10.2023 la ora 10:00, pe Platoul Curtea Domnească din Piatra-Neamț.

5. REGULILE CURSEI:
5.1. Timpi limită de parcurgere a traseelor:
– SEMIMARATON: 4 ore 30 minute;
– CROS: 2 ore 30 minute.
5.2. Cronometrajul se va face la secundă.
5.3. Echipament:
– încălțăminte cu profil sportiv (pantof alergare șosea/ alergare montană, obligatoriu)
– număr de concurs care se poartă vizibil pe toată durata cursei (obligatoriu);
– haină și pantaloni de ploaie, tricou cu mânecă lungă (recomandat în caz de vreme rea);
– bentiță/căciulă/șapcă (recomandat);
– borsetă sau rucsac pentru hidratare (recomandat).
În caz de vreme rea, organizatorul își rezervă dreptul de a solicita echipament obligatoriu, urmând a anunța la ședința tehnică din seara premergătoare concursului care sunt schimbările.
5.4. Modificarea traseului / anularea cursei: Organizatorii Semimaraton Curtea Domnească 2023 își rezervă dreptul de a modifica traseele de concurs sau chiar de a anula cursa în cazul în care vremea nu permite desfășurarea concursului în condiții de siguranță pentru participanți (de exemplu furtună cu fulgere şi trăsnete). De asemenea, în situații excepționale, evenimentul sportiv poate fi anulat cu înștiințarea prealabilă a celor înscriși.

5.5. Oprirea / retragerea din cursă:
Organizatorul își rezervă dreptul de a opri un participant în următoarele cazuri:
– s-a accidentat după start;
– starea fizică nu-i mai permite continuarea cursei;
– în cazuri excepționale;
Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea să continue cursa, indiferent de motiv, trebuie să-i informeze pe organizatori imediat, la start, la punctele de control, la sosire sau sunând la numerele de urgență comunicate. Retragerea din cursă va fi confirmată de către concurenți prin semnarea fișei de concurs și depunerea acesteia la punctul de control cel mai apropiat de locul abandonului/retragerii.

5.6. Condiții de descalificare:
– aruncarea pe traseu a produselor consumate și/sau a altor gunoaie – aspect strict monitorizat de voluntari/arbitri de traseu;
– lipsa unui obiect din echipamentul obligatoriu;
– ratarea unui punct de control sau neparcurgerea întregului traseu;
– comportament nesportiv față de alți participanți, oficiali, public, alte persoane;
– modificarea sau schimbarea numerelor de concurs.
IMPORTANT: Contribuția de participare nu se va înapoia în cazul descalificării.

5.7. Siguranță:
Pe toată durata concursului circulația rutieră va fi parțial restricționată în zona urbană, iar pe traseele concursului care coincid cu drumuri forestiere pot trece mașini, biciclete, turiști sau se pot întâlni animale
Orice accident în care sunt implicați participanții de la Semimaraton Curtea Domnească 2023, survenit în timpul desfășurării concursului din nerespectarea regulilor de concurs și a regulilor de conduită în trafic impuse de lege, va fi exclusiv în responsabilitatea celor implicați în accident.
Participanții sunt direct responsabili pentru participarea la această cursă, organizatorul nu își asumă nici un fel de obligație în cazul în care participantul se accidentează sau se rănește. Va exista în zona de start/sosire o ambulanță cu un punct de prim ajutor unde se va asigura serviciul medical de urgență în caz de nevoie.
Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate pe traseu in timpul concursului.

6. ALTE REGULI ALE COMPETIȚIEI:
6.1. Prin înscrierea la Semimaraton Curtea Domneasca participanții confirmă automat și implicit că au luat la cunoștință și au înțeles pe deplin prezentul Regulament și toate celelalte informații de pe site-ul oficial maratonpiatraneamt.ro, sunt de acord în totalitate cu acestea, precum și faptul că sunt de acord să nu aibă solicitări care să contravină sau să intre în contradicție cu dispozițiile prezentului Regulament sau a celorlalte informații prezentate pe site.
6.2. Necitirea cu atenție a Regulamentului și a tuturor Secțiunilor de pe site-ul maratonpiatraneamt.ro nu poate fi interpretată ca fiind lipsă de informație, recomandări, reguli și conduite din partea organizatorilor Semimaraton Curtea Domnească 2023, iar participanții care se înscriu la eveniment fără să cunoască toate informațiile prezentate pe site sunt direct responsabili pentru eventualele neplăceri cauzate de acest fapt, înainte, în timpul și după eveniment.
6.3. Înainte, în timpul și după concurs se pot face fotografii și materiale video cu concurenții și/sau spectatorii evenimentului. Prin înscrierea și participarea la cursă aceștia accepta implicit ca materialele să fie folosite de către organizatori în realizarea de clipuri, colaje, cover-uri și/sau alte produse publicitare pentru promovarea concursului, a imaginii orașului Piatra Neamț și a județului Neamț.
6.4. Noutățile despre cursă le vom posta pe maratonpiatraneamt.ro și/sau pe pagina de Facebook Semimaraton Curtea Domneasca. Puteți fi mai ușor la curent cu informațiile postate dând LIKE paginii.

7. ORGANIZATORUL COMPETIȚIEI:

Organizatorul Asociația „Sport.Natura” este o organizație nonprofit, fără activitate economică, fără scop comercial/lucrativ și fără angajați, iar concursul Semimaraton Curtea Domnească nu este un produs sau serviciu oferit contracost, ci este o manifestare sportivă pentru amatori/profesioniști a cărei organizare și desfășurare este posibilă datorită exclusiv contribuțiilor de participare ale concurenților, contribuțiilor sponsorilor/partenerilor de organizare precum și datorită pasiunii noastre pentru mișcarea în natură, a muncii în afara joburilor permanente și a dedicației voluntarilor noștri.