lautan138 Daftar gacor maxwin cara gacor 2023 Game online server thailand Agen situs game online Slot Gacor 2023 Slots thailand Agen situ game online superwin500 superwin500 superwin500 superwin500 sorbet666 sorbet666 sorbet666

Descrierea Traseului – CROS

Traseul de cros (11 km/460 m diferență de nivel pozitivă) este varianta mai scurtă a evenimentului Semimaraton Curtea Domneasca. Timpul limita de parcurgere al traseului este de 2 ore 30 minute.

Traseul pornește de pe platoul Curții Domnești iar după o zonă de plat de aproximativ 300 de metri se face intrarea în zona de ascensiune către dealul Cozla prin viraj dreapta pe lângă parcul Zoo. Ascensiunea trece dupa circa 300 de metri prin parcarea Colibelor Haiducilor către platoul din zona Restaurantului Cercul Gospodinelor.
Traseul de semimaraton virează dreapta în ușoară urcare iar apoi coboară pe secțiunea de drum forestier către baza pârtiei de ski. Traseul continuă pe pârtia de ski până la capătul acesteia (950 m lungime și 250 m diferență de nivel). Urmează parcurgerea integrală a crestei dealului Cozla pe traseu banda albastră și benzi concurs pana în zona megalitului 3 Căldari: porțiune “deschisă” în prima parte cu ușoară coborâre către poteca din zona împădurită. Zona de creasta cu ușoare modificări ascendent-descendent se parcurge in regim de poteca turistica generoasa. Coborârea din zona 3 Căldari se face pe poteca marcata cu benzi concurs si marcaj turistic cu banda albastra către sala de sport din Oprișeni.
La sala de sport Oprișeni, la 6,5 km de la start, se află CP1 – punct de revitalizare/rehidratare, unicul pentru proba de CROS. De aici se separă de proba de semimaraton, directionarea fiind facută de voluntari. Urmează revenirea pe dealul Cozla cu traseu de poteca pana în zona Colibele Haiducilor si fostul Parcul Zoo. De aici se parcurge zona de asfalt cu intrare direct pe platoul Curții Domnești unde trece linia de sosire. La final concurenții iși vor reface forțele în cea mai riguroasa zona de revitalizare/recuperare/asistenta medicala.