lautan138 Daftar gacor maxwin cara gacor 2023 Game online server thailand Agen situs game online Slot Gacor 2023 Slots thailand Agen situ game online superwin500 superwin500 superwin500 superwin500 sorbet666 sorbet666 sorbet666

Descrierea Traseului – SEMIMARATON

Traseul de SEMIMARATON (21km/1150 m diferență de nivel pozitivă) se desfășoară în zone urbane și extraurbane, limitrofe orașului Piatra Neamt. Traseul va fi semnalizat cu banda de atenționare și/sau indicatoare, iar  schimbările de direcție vor fi semnalizate cu ajutorul voluntarilor și responsabililor de traseu.
Timpul limită de parcurgere al traseului este de 4 ore 30 minute.

Traseul pornește de pe platoul Curții Domnești iar după o zonă de plat de aproximativ 300 de metri se face intrarea în zona de ascensiune către dealul Cozla prin viraj dreapta pe lângă parcul Zoo. Ascensiunea trece dupa circa 300 de metri prin parcarea Colibelor Haiducilor către platoul din zona Restaurantului Cercul Gospodinelor.
Traseul de semimaraton virează dreapta în ușoară urcare iar apoi coboară pe secțiunea de drum forestier către baza pârtiei de ski. Traseul continuă pe pârtia de ski până la capătul acesteia (950 m lungime și 250 m diferență de nivel). Urmează parcurgerea integrală a crestei dealului Cozla pe traseu banda albastră și benzi concurs pana în zona megalitului 3 Căldari: porțiune “deschisă” în prima parte cu ușoară coborâre către poteca din zona împădurită. Zona de creasta cu ușoare modificări ascendent-descendent se parcurge in regim de poteca turistica generoasa. Coborârea din zona 3 Căldari se face pe poteca marcata cu benzi concurs si marcaj turistic cu banda albastra către sala de sport din Oprișeni.
La sala de sport Oprișeni, la 6,5 km de la start, se află CP1 – punct de revitalizare/rehidratare, unde se separă de proba de cros, directionarea fiind facută de voluntari. În CP1 se revine după ce se parcurge bucla de pe dealul Cârlomanu după cum urmează: urcarea pe traseu marcat banda/spray după care se parcurge creasta pe traseu banda albastra urmat de coborârea către cartierul Sarata (integral poteca de deal si pădure). Apoi, după o scurta urcare , la km 11,5 se atinge un alt punct de rehidratare de unde, după o scurta coborâre, se urmează curba de nivel pe drum forestier pentru a închide bucla Carlomanului (aprox. 3,5 km de drum neasfaltat, nepavat, nămolos în condiții de ploaie, marcat cu spray si benzi concurs).
Traseul revine la sala de sport după 15 km iar concurenții beneficiază din nou de punctul de revitalizare/rehidratare CP1. În ultima parte a concursului urmează revenirea pe dealul Cozla cu traseu de poteca pana in zona Colibele Haiducilor si fostul Parcul Zoo. De aici se parcurge zona de asfalt cu intrare direct pe platoul Curții Domnești unde trece linia de sosire. La final concurenții iși vor reface forțele în cea mai riguroasa zona de revitalizare/recuperare/asistenta medicala.