lautan138 Daftar gacor maxwin cara gacor 2023 Game online server thailand Agen situs game online Slot Gacor 2023 Slots thailand Agen situ game online superwin500 superwin500 superwin500 superwin500 sorbet666 sorbet666 sorbet666

Semimaraton Curtea Domneasca Piatra Neamt

piatra-neamt-7882Semimaraton Curtea Domneasca este evenimentul de alergare din județul Neamț care face tranziția participanților de pe potecile Masivului Ceahlău către orașul reședință de județ, introducând noțiunea de urban trail pe trasee noi de alergare stabilite pe dealurile Cozla si Cârlomanu având ca punct de plecare centrul orașului. Parte a manifestărilor sportive organizate de Asociația “Sport.Natura”, apariția acestui concurs se datorează în primul rând parteneriatului cu Primăria Piatra Neamț iar obiectivul proiectului este acela de a demonstra că alergarea montană poate fi o provocare și în mediul urban.

Cea de-a șaptea ediție va avea loc în data de 15 octombrie 2023 și își dorește să consolideze poziția municipiului Piatra Neamț pe harta competițiilor outdoor având ca tema  esențială alergarea în natură. Asociația “Sport.Natura”  cu suportul Primăriei Piatra Neamț a gândit și evaluat traseele de concurs astfel încât toți sportivii amatori dar și profesioniști să resimtă din plin generozitatea reliefului și a punctelor de interes turistic oferite de organizatori.

2

 Intenția noastră este aceea de a scoate din casa pentru o zi cât mai multi locuitori ai urbei nemțene și de a-i îndruma către potecile învecinate, luând parte la primul eveniment de alergare montană din Piatra Neamț și făcând activ parte din acesta. Participanții pot alege una din probele propuse: Semimaraton și Cros. Vârsta minimă pentru înscrierea în concurs este de 18 ani.

La Semimaraton Curtea Domnească puteți fi: concurenți, susținători, voluntari, aspiranți, sponsori, parteneri etc!

Astfel, sub sloganul “Spor(t) în toate!” vă așteptăm duminică, 15 octombrie 2023, ora 10, la Turnul lui Ștefan pentru a lua împreună startul în cadrul primului eveniment dedicat alergării pe potecă găzduit de municipiul Piatra Neamț și pus la dispoziție de Asociația “Sport.Natura” în parteneriat cu Primăria Piatra Neamț.

Facem precizarea ca acest concurs este non-profit, munca organizatorilor nu este remunerată, totul se face prin voluntariat, cu pasiune și dedicație.